opleiding tot energetish consulent
basismodule (verplicht)

450
  • 4x 6 lesuren
  • incl. cursuspakket + lunch
  • met certificaat

Deze basismodule biedt een achtergrond in verschillende disciplines die we samen zullen overlopen om met de nodige kennis van start te gaan en je eigen cliënten correct en grondig te kunnen begeleiden. Je leert er onder andere basistechnieken en -achtergrond om spiritueel werk te verrichten, hoe je je praktijk op punt zet, hoe je omgaat met cliënten, …

Extra modules die je kan volgen:

Module lenormand

De Lenormandkaarten geven een concrete kijk op situaties of vragen. Je leert bestaande leggingen en eenvoudige manieren om snel een antwoord te kunnen bieden op de vraag van een cliënt. Met het oog op consulten geven in je toekomstige praktijk, oefenen we op reële situaties en gebeurtenissen. Je krijgt de kans om onder begeleiding een live consult te geven.

Module Lenormand

Module reiki

In deze module word je opgeleid tot energiehealer / Reiki-Master in het Usui System of Natural Healing.

Je leert o.a.:

Module Reiki

  • Module Reiki I

Reiki I dient in de eerste plaats voor onszelf. Het is zeker een trigger voor onze eigenwaarde. Een stukje groei voor lichaam en ziel. Het is een proces van uitzuivering van oude gedachtepatronen die zich vastzetten in ons lichaam. We leren een fundament opbouwen waarop we onze verdere gedachten en handelingen kunnen laten steunen. Een verrijking voor ons groeiproces! 

Deze module loopt over 2 x 4 uur.

Het is mogelijk dat je geen behoefte hebt om anderen in te wijden in je praktijk. In dat geval volstaat een Reiki I-inwijding. De energie stroomt al voor je en je kunt anderen ook behandelen in je praktijk.

 

  • Module Reiki II

In deze discipline worden de Reikisymbolen aangeleerd. Deze symbolen dienen ter ondersteuning van de Reikibehandeling en kunnen helpen gerichter te gaan werken op bijvoorbeeld inzichten, kracht, afstand, karma en gevoel.

Deze module loopt over 1 x 4 uur.

Het is mogelijk dat je geen behoefte hebt om anderen in te wijden in je praktijk. In dat geval volstaat een Reiki II-inwijding. De energie stroomt al voor je en je kunt anderen ook behandelen in je praktijk én op afstand.

 

  • Module Reiki IIIA & IIIB

In de IIIA-inwijding vindt er een gesprek plaats tussen de Reiki-beoefenaar en de Reiki-Master over wat het betekent om Master te worden. Na de inwijding door Margaux is de leerling “Aspirant-Master“.

Inwijding IIIB is het “Meesterschap“. Het Meestersymbool wordt ingewijd. Reiki IIIB geeft je de mogelijkheid om anderen in te wijden.

Deze module loopt over 1 x 4 uur (IIIA) en 1 x 4 uur (IIIB).

Module pendelen

Tijdens deze module leer je hoe je je kan afstemmen alvorens je kan beginnen. Daarnaast oefenen we samen op de juiste formulering van je vragen en doen we een heel aantal praktijkoefeningen om jouw voeling met de pendel te toetsen. 

Pendelen heeft veel oefening nodig. Je dient tijdens het verloop van deze module dus vaak op jezelf te pendelen om zo je connectie met de pendel en betrouwbaarheid van antwoorden te versterken.

De cursus bij deze module bevat een aantal basispendelkaarten en een heel aantal oefeningen. Er is de mogelijkheid om een uitbreidingspakket met een 20-tal extra pendelkaarten aan te schaffen.

Module Pendelen

Pendelen
Onze blogrubriek en weetjes zijn mogelijk een leuke inspiratiebron voor jou!

abonneer je nu

nooit meer een inspirerend nieuwtje missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date! Ontvang meteen ook het gratis e-book ‘Ontwaak je zelfbewustzijn’ met 7 concrete tips in je mailbox!