kom in je kracht

weavertraject

Ben jij er klaar voor om de zwaartes in je leven achter je te laten en je weer vrij en sterk te voelen?
Ervaar transformatie van binnenuit dankzij een weavertraject. Samen pakken we jouw diepgewortelde problemen aan.

Over de weaver

Een weaver is een prachtige tool voor healing op fysieke, emotionele en psychologische niveaus, vaak met langetermijnresultaten. Hij brengt op natuurlijke wijze de chakra’s en meridianen (symmetrische energiebanen waardoor je levensenergie stroomt) in balans om negativiteit en blokkades los te laten en op te lossen.

Laat de weaver jouw transformatieproces leiden

Wat de weaver voor jou kan betekenen

Naast een helende werking op mensen werkt een weaver ook zuiverend en harmoniserend voor ruimtes, geeft hij planten en dieren een boost en geeft hij aan voedsel, drank en andere zaken positieve energie.

Weavertraject

Klinkt interessant, maar wat doet een weaver dan precies?

De weaver pikt de energie in je etherisch veld op. Het etherisch veld vormt een laag in je aura die meer vertelt over jouw lichamelijke energie. De weaver detecteert lage vibraties, verstoorde gebieden en eventuele ontstekingen. Hij gaat doorheen de lagen dieper op zoek naar de positieve componenten van jouw ziel en kijkt waar deze mogelijk geblokkeerd zijn. Doorheen je vorige levens kunnen er (karmische) blokkades ontstaan zijn. Dat belemmert de uiting van de mooie kwaliteiten van je ziel.

Hij stemt zich af op het magnetisch veld van je lichaam en creëert zo zuiverende levenskracht om de verstoorde gebieden te helen en te transformeren. Je komt in een regeneratiecyclus terecht.

Weavertrajecten gebeuren steeds op afstand

Je moet niet aanwezig zijn voor een weaverbehandeling. Op afstand werkt even sterk, zo niet nog krachtiger, dan wanneer de behandeling live wordt gegeven. Tijdens een healing kan je de naar licht transformerende energie soms letterlijk voelen of zien. De energie kan zich manifesteren in de vorm van kleuren, geluiden, astrale vormen, opkomende emoties, geuren of fysieke gewaarwordingen (het warm hebben, een trekkend gevoel opmerken).

Het feedbackgesprek kan zowel online als in de praktijk plaatsvinden.

Welke concrete effecten heeft een weavertraject?

Op mentaal en spiritueel vlak

Op fysiek vlak

Vajra Coaching is geen medische praktijk. Bij elke vorm van een (ernstige) fysieke aandoening is een bezoek aan een arts steeds aangeraden. Er worden geen medische diagnoses gesteld.

Hoe gaat een traject in zijn werk?

01

We leggen samen de sessies vast

Het traject bestaat uit 4 sessies, waarvan we het tijdstip van de behandeling in samenspraak inplannen. Er is ook een feedbacksessie van een uur voorzien die we al vastleggen in de agenda.

02

jouw traject wordt wekelijks opgevolgd

Elke week krijg je een afstandsbehandeling op de afgesproken momenten. Na elke behandeling peil ik jou volledig en hou een stand van zaken bij.
Deze bevindingen worden op het einde van het traject met jou besproken.

03

afsluitende feedbacksessie

Na de behandelingen bespreken we online of in de praktijk jouw hele traject. Tijdens het feedbackmoment van een uur worden de 4 sessies uitgebreid besproken. Na een traject bekijken we of een verdere opvolging aangewezen is.

Lees de ervaringen van
anderen in weavertraject

Review 3

A.

“Na mijn echtscheiding voelde ik me helemaal verloren. Ik wist eigenlijk niet wie ik was. Dankzij meerdere weavertrajecten sta ik sterker dan ooit. Een ongelofelijk verschil met de vrouw die ik vroeger was.”

Reviews

Sandra

“Sinds ik mijn eerste weavertraject startte, voel ik me dag na dag positiever worden. Alsof de zwaartes die me jarenlang tegenhielden om te doen wat ik wil doen zich eindelijk oplossen. Heerlijk!”

Review 1

Valerie

“Ik liep vast in een moeilijke relatie. Het weavertraject heeft mij inzichten aangereikt waardoor ik beter leerde communiceren. Mijn partner en ik zijn weer naar elkaar toegegroeid. Daar ben ik zo dankbaar voor.”

neem contact op

Nog vragen over
het weavertraject?

Wil je wat meer details of praktische informatie of heb je een specifieke vraag? Twijfel niet om even contact op te nemen. We helpen je graag verder.