Ontwikkel jezelf

opleidingen

Vorm de juiste basis vanuit jarenlange ervaring en ontwikkel jezelf door onze complete opleidingen boordevol waardevolle inzichten.

01. Cursus lenormand-kaarten

Een cursus Lenormandkaarten biedt jou als deelnemer de mogelijkheid om de kunst van het kaartlezen te leren.
Tijdens de lessen leer je de betekenis van de kaarten, evenals diverse interpretatietechnieken en verschillende legpatronen. Je leert hoe je jouw intuïtie kan gebruiken om dieper inzicht te krijgen in de boodschappen van de kaarten en hoe je deze kan toepassen in jouw dagelijkse leven.

Als deelnemer kun je verwachten dat de cursus jou een praktische en diepgaande kennis biedt van de Lenormandkaarten, waardoor je in staat zal zijn om effectief kaartlezingen te doen voor jezelf en anderen. 

Leer werken met de lenormandkaarten

Wat houdt een cursus lenormand in?

Maandelijks vindt er ook een oefenmoment plaats waarop de cursisten die de cursus succesvol afgerond hebben, de mogelijkheid hebben om samen te komen en de verschillende legpatronen te oefenen op uiteenlopende cases, situaties en personen.

Cursus Lenormand

02. Cursus emotiekaarten

De Emotiekaarten, die ik samen met mijn Gidsen ontwikkelde, zijn een krachtig hulpmiddel binnen de cursus omdat ze je in staat stellen om dieper inzicht te krijgen in jouw emoties en innerlijke processen.
Tijdens de cursus wordt er geleerd hoe je de Emotiekaarten kunt gebruiken om jouw gevoelens (en die van anderen) te verkennen, te benoemen en te begrijpen.
Door middel van interactieve oefeningen en reflectie leer je hoe je jouw emoties kunt uiten, verwerken en transformeren.
Emotiekaarten bieden een gestructureerde en veilige manier om jouw emoties te verkennen en te delen, en kunnen dienen als een sterk instrument voor zelfontdekking, heling en groei. Als deelnemer kun je jouw emotionele welzijn versterken en een dieper begrip krijgen van jezelf en jouw innerlijke wereld.

Een echte aanrader!

Leer emoties benoemen en interpreteren

Wat houdt een cursus Emotiekaarten in?

Cursus Emotiekaarten

03. opleiding tot energetisch consulent

Wil jij een eigen praktijk oprichten en/of consulent worden op een bellijn?

Welkom bij de opleiding tot energetisch consulent! Tijdens deze opleiding leer je werken met energie om anderen te begeleiden op hun reis naar welzijn en balans. Je krijgt diepgaand inzicht in energetische principes, leert verschillende technieken voor energiewerk en ontwikkelt vaardigheden om intuïtie te gebruiken bij het lezen en interpreteren van energetische patronen. Met praktische oefeningen en begeleiding van een ervaren coach zal deze opleiding je voorzien van de kennis en tools die nodig zijn om anderen te ondersteunen bij het vinden van innerlijke rust, genezing en persoonlijke groei. Ontdek jouw potentieel als energetisch consulent en help anderen hun energie in balans te brengen voor een gezonder en gelukkiger leven. 

word energetisch consulent

Wat houdt deze opleiding in?

Opleiding Consulent

Pendelen

neem contact op

Nog vragen over
de opleidingen?

Wil je wat meer details of praktische informatie of heb je een specifieke vraag? Twijfel niet om even contact op te nemen. We helpen je graag verder.