Wat vinden anderen van Vajra Coaching?

Lees de ervaringen

Caroline De Coninck
22/11/2023
Margaux is een hele lieve vrouw die je telkens een warm en thuis gevoel geeft. Haar kaartleggingen zijn steeds correct en helpen je om betere inzichten te krijgen. Ze helpt mij bij het bereiken van mijn doelen. Eeuwig dankbaar 🙏💖
Fatma Aksu
06/03/2023
Ze is altijd heel vriendelijk , ze heeft mij heel goed geholpen ! Ik ben zeer tevreden ! Zeker een aanrader 👍
Greet Verboven
01/10/2022
Margaux is heel precies in haar kaartlegging ze zegt veel zaken correct en oprecht help je om weer in eigen kracht te komen Ze neemt zeker de tijd om samen naar een oplossing te zoeken.ze is een top vrouw die je een rustgevend gevoel geeft. Bedank voor alles
Jolien Dirix
01/06/2022
Bij Margaux voelde ik me dadelijk op mijn gemak. Ze vertelt ook interessante persoonlijke ervaringen en geeft je ook goede handvaten om mee te pakken in de toekomst. Ze kan de kaarten goed lezen en betekenis geven aan wat er zich vanbinnen in je hoofd afspeelt. Als je met jezelf in de knoop ligt, kan een consult bij Margaux heel verhelderend zijn. Voor mij was het een echte cadeau wat er is uitgekomen.
Kris Jarta
22/05/2022
Margaux is zeer professioneel en geeft een heldere uitleg Echt een aanrader als je met jezelf in de knoop ligt of vragen hebt Ik ga zeker nog eens terug Top 👍
Wendyke Tibrow
14/08/2020
Margaux jij bent een fantastische prachtige vrouw. Jouw hart zit duidelijk op de juiste plaats. Jouw reiki inwijdingen zijn top. ❤️ de gesprekken met jouw zijn zeer fijn en interessant. Ik ben zeer blij dat ik jouw heb mogen leren kennen. Ik kijk uit naar de volgende inwijding en naar zoveel meer om te leren. Dank je wel. 🙏🏻😘❤️
Wim Vermeiren
12/01/2020
Margaux is een erg lieve mevrouw die jou in een gezellige kamer ontvangt waar de liefde, de rust en de harmonie van de muren druipen ❤❤❤
Diane Willems
09/10/2019
Was n gezellige ontvangst n leuke ervaring
Nancy Mannaerts
30/09/2019
Een bezoek aan Margaux gaf me een andere kijk op de zaken en opnieuw hoop... hoop op een sprankelende toekomst! Zeker een aanrader als het leven eens tegen zit... ❤️
Josiane Vanspauwen
08/09/2019
super vriendelijke ontvangst. Je gaat er met een goed gevoel buiten.
Enza Simone
22/05/2019
zo,n lieve vrouw! zeker aan te raden.
Marleen Claes
10/05/2019
Margot is gewoon een super vrouw die weet wat ze doet. Ze is zo een prachtmens zowel vanbinnen als vanbuiten
Carola van Dick
10/01/2019
De emotiekaarten cursus te gaan volgen. Deze gaat wel echt heel diep. Op het moment van de cursus, begreep ik er niet echt veel van. Ik mocht aan veel punten gaan werken. Nu bijna 2 jaar later beginnen de puzzel stukjes op de plek te vallen. Het contact met Margaux voelt zo fijn zacht en vertrouwd aan. Je krijgt goede en raadzame tips waar je aan kan werken. Dank je wel hiervoor Margaux. In Licht & Liefde Carola 🙏🐾♥️🐾😇
Marian Ag Van Derploeg
11/02/2018
Ik vind het erg leuk

Lees meer reviews

Lieve Margaux, je ben een super lieve vrouw ,het waren leuke ,boeiende en leerrijk momenten geweest. Bedank voor alles ! Rita
Rita V.
Margaux is een superlieve vrouw. En een zeer betrouwbaar consulent. Ze legt alles heel duidelijk uit en is puur en echt. Een aanrader!
D.
Margaux, depuis que je t'ai rencontré il y a eu un sérieux changement dans ma vie. Suivre le Reiki I et II a été une merveilleuse expérience. Tu es une être fantastique. Merci pour tout ce que tu m'apportes.
Mireille
Lieve Margaux,Ik wil je nog even zeggen dat je een top mens bent. Dank je wel voor de mooie cursus die ik bij jou heb mogen doen. Ik heb veel van je mogen leren. Ook je readings zijn mooi en waar. Voor degenen die denken naar Margaux te willen gaan zeker niet twijfelen en gewoon doen je zult zeker ervaringen rijker worden. Nogmaals bedankt en heel veel succes met alles!! Liefs, Doun
Dounia
Lieve Margaux, ik ben al voor verschillende dingen bij jou geweest (Reiki I, II, kaarten, ...). Het zijn steeds leuke, boeiende en leerrijke momenten geweest. Bedankt voor alles!
Helga
Lieve Margaux, de Reiki I cursus heeft meer opgeleverd dan ik verwachtte. Jouw rustige, maar gelegen aanpak was voortreffelijk. En het was een voorrecht om je, nota bene, op je verjaardag, jouw mijn eerste Reikibehandeling te geven. Ook jouw kaartleggingen en uitleg stelde ik zeer op prijs en heeft mij veel duidelijk gemaakt.Hartelijke groeten, en graag tot ziens!
Anoniem
Ik kwam bij jou terecht en wou graag een cursus Lenormand volgen. Deze cursus draaide uit op een heel leerproces, een ware zoektocht naar mijn talent. Jij vormde de cursus naar mijn kunnen zodat ik terug in contact kwam met mijn creativiteit en ook het doel hiervan inzie. Ik ben je dankbaar voor je liefdevolle begeleiding en voor het gevoel dat je me geeft en zou nog veel van je willen leren. Ik hoop je nog lang te mogen kennen.Liefs
Eva
Recent met mezelf helemaal in de knoop, Margaux bood me de kans snel langs te gaan zodat er "rust in mijn hoofd kwam". Kaarten zagen snel waar het om ging, maar de kaart die ze moest benoemen kwam niet. Ik gaf uiteindelijk zelf aan dat er iets "ontbrak", dat ik kwam omdat ik plots dacht "liefde" verloren te zijn. Maar de man lag niet in mijn kaarten, er was geen verlies van een geliefde, wel het verlies van een goede vriend... En ja, daar draaide het om, er was blijkbaar nooit liefde geweest dus kon de kaart er ook niet liggen. Mijn twijfel over wat ik precies verloren was klopte; ik zat vast tussen liefde en vriendschap, maar had het moeilijk met het verlies van die vriend, mijn reisgezel, mijn weekendgezelschap, ... maar niet om een verloren liefde. Ik probeer eerlijk te zijn met mezelf en weet dat Margaux gelijk heeft in wat ze zag. Niettegenstaande doet het lichamelijk afstand nemen van een goede vriend soms meer pijn dan van een geliefde. Bedankt Margaux om te bevestigen waar ik in vast zat, nu is het aan mij om mijn conclusies te trekken.
A.

Zelf een review achterlaten?

abonneer je nu

nooit meer een inspirerend nieuwtje missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date! Ontvang meteen ook het gratis e-book ‘Ontwaak je zelfbewustzijn’ met 7 concrete tips in je mailbox!