verken jezelf

digitale readings

Wil jij meer bijleren over jezelf, anderen, bepaalde situaties …? Dan kan een numerologische of kristalreading jou meer inzichten brengen. 

01. Kristalreading

Kristallen zijn meer dan alleen prachtige stenen. Ze bezitten een energetische kracht die ons fysiek en emotioneel kan ondersteunen. Door hun unieke trillingen resoneren kristallen met onze eigen energievelden, waardoor ze kunnen helpen bij het balanceren, reinigen en versterken van ons welzijn.

Via deze reading kom je in contact met jouw fysieke en emotionele kant en krijg je een duidelijk beeld van hoe je momenteel in het leven staat, jouw groeiproces en wat je naar de toekomst mag verwachten. 

Een unieke vorm van reading voor jouw proces

Wat een kristalreading voor jou kan betekenen

EMOTIONEEL

FYSIEK

Bij aanvraag van een kristalreading mag je tot 7 vragen stellen om meer duidelijkheid te krijgen voor jezelf.
Daarnaast ontvang je nuttige tips over welke kristallen jou kunnen ondersteunen in de fase waarin jij je bevindt.

kristalreading

02. relatie-vergelijking

Via een numerologische berekening kan je exact ontdekken wie de persoon is waarover je een vraag hebt. De eigenheid van die persoon kan een invloed uitoefenen op jouw karakter en jouw levensdoel. Wat kenmerkt jou en wat kenmerkt hem of haar? Door de berekeningen van jullie beiden met elkaar te vergelijken, krijg je een sterk beeld over hoe jullie verhouding is, waar jullie in overeenstemmen en op welk vlak jullie eventueel botsen. 

Zit je in een relatie die goed aansluit bij wie je zelf bent, of zijn er twijfels of jullie wel goed samen passen? 
Zijn je vriendschappen oprecht, of ben je beter af met andere contacten?
Krijg je een ongemakkelijk gevoel bij die ene collega en vraag je je af waarom die persoon zo reageert zoals hij of zij vaak reageert? 

Een relatievergelijking kan hierbij veel duidelijkheid scheppen.

Een heldere kijk op jouw relatie

Wat een relatie-vergelijking voor jou
kan betekenen

relatievergelijking

Relatievergelijking

03. jaarberekening

Een jaarberekening biedt een inzicht in de energetische thema’s en uitdagingen die een persoon gedurende een heel jaar kan tegenkomen. Door middel van numerologie, astrologie of andere systemen worden de belangrijkste invloeden en kansen voor het komende jaar onthuld.
Deze berekening biedt een blauwdruk die de cliënt helpt bij het plannen en navigeren door belangrijke gebeurtenissen, kansen en uitdagingen die zich gedurende het jaar kunnen voordoen. Met de jaarberekening kan de cliënt zich beter voorbereiden op wat komen gaat en bewuste keuzes maken die in lijn zijn met zijn persoonlijke groei en welzijn.

wat mag je verwachten van het komende jaar?

Wat een jaarberekening jou kan vertellen

jaarberekening

neem contact op

Nog vragen over
de digitale readings?

Wil je wat meer details of praktische informatie of heb je een specifieke vraag? Twijfel niet om even contact op te nemen. We helpen je graag verder.