Van harte welkom!

Lief mens, fijn dat je even de tijd neemt om meer te weten te komen over mij en om daarbij voor jezelf op zoek te gaan naar herkenning.

Ik kan jou helpen om jouw onzekerheden
te overwinnen en je te tonen hoe je sterker
in je leven kan staan.

Waarom? Omdat ik me zelf lang onzeker en minderwaardig voelde, geen “neen” kon zeggen en moeite had met vertrouwen op mijn eigen gevoel en kracht. Ik ondersteun je graag in jouw unieke proces om die zelfzekere, sterke en zelfbewuste versie van jezelf te worden.

Maak kennis met
Margaux

mijn verhaal

Als kind van narcistische ouders werd ik niet gehoord noch gewaardeerd. Hun egocentrische kijk op het leven zorgde ervoor dat ik nooit mezelf kon zijn. Ik durfde daarom ook niet vertrouwen op mijn intuïtie. Op mijn 18de besloot ik mijn eigen weg te volgen. Als een vlucht uit de indoctrinatie heb ik de keuze gemaakt voor mezelf. Ik vertrok naar het buitenland – het zuiden van Frankrijk – waar ik 10 jaar lang mijn geluk beproefde door er te wonen en te werken. 

Wat een vlucht was, is uiteindelijk mijn redding geworden. Ik was vrij om mijn eigen leven te leiden. Ik leerde voor mezelf te zorgen op mezelf te vertrouwen, met vallen en opstaan. leren “neen” zeggen en voor mezelf kiezen was heel zwaar, maar noodzakelijk om te kunnen overleven in deze individualistische maatschappij.

Ik reisde in die periode ook naar India, een onvergetelijke reis die me zovele inzichten heeft gegeven. Het was een soort “helende reis” vol gevaren en prachtige momenten en ik creëerde een nieuwe visie op normen en waarden. De reis duurde 6 maanden. 

Daarna deed ik nog een trekking van een maand in het Himalayagebied in Nepal. Ook daar deed ik enorme ervaringen op. Het heeft me sterker en onafhankelijker gemaakt. Wie mijn praktijk al heeft bezocht, weet dat ik een voeling met het Oosten hou en me graag omring met prachtige tools en boeddha’s.

Na mijn terugkeer naar België werd mijn vrijheid en onafhankelijkheid op de proef gesteld op relatievlak. Na enkele moeilijke jaren koos ik ervoor om mezelf steeds op nummer 1 te zetten. 

Mijn interesse voor spiritualiteit liep steeds als een rode draad door mijn leven. Op jonge leeftijd merkte ik al snel wat het verschil was tussen positief en negatief. Ik wist toen nog niet dat ik helderwetend en heldervoelend was. 

Door de jaren heen ontwikkelde ik die gaven. Ik kon communiceren met kristallen en het leggen van kaarten. De duidelijke boodschappen die niet uit mezelf kwamen, fascineerden me. Ik begon boeken te lezen waarin ik mezelf herkende. Talrijke cursussen later had ik zo veel mogelijk informatie vergaard die me kon helpen op mijn weg naar groei.

Het is ondertussen 44 jaar geleden dat ik bewust de eerste stappen zette in de wereld van spiritualiteit.
In 2014 besloot ik ook professioneel voluit te kiezen voor waar ik energie van krijg en mijn praktijk Vajra Coaching op te richten. 

Ik neem jou graag mee op pad richting jouw beste versie van jezelf door jou vanuit mijn eigen ervaring en achtergrond te begeleiden met een diepgaande aanpak.

Liefs, Margaux

Waarom Vajra?

Vajra is het Sanskriet voor ‘diamant’. Het staat voor de weg die je aflegt van op de ruwe bodem tot aan de top. Van begin tot voltooiing. Van niets tot succes. De weg die je aflegt gaat niet over rozen, maar het uiteindelijke resultaat is prachtig.

Vajra wordt ook vaak “Dorje” genoemd wat in het Tibetaans diamant of juweel betekent. De benaming “diamant” wordt gegeven omdat het al het negatieve transformeert naar positiviteit. Hij vernietigt alle soorten onwetendheid en is zelf onvernietigbaar. Een Vajra heeft twee energiepolen: yin en yang. Hij neemt duistere energie in zich op en transformeert het in zich, in het nulpunt, naar zuiver licht.

Vajra Coaching is een verpersoonlijking van mijn eigen leven, mijn ervaringen en lessen, datgene waar ik zelf voor sta. Ik heb in dit leven de opdracht aanvaard om negativiteit te bestrijden en om te buigen naar positiviteit. Er is zoveel aanbod, maar daarom niet altijd het meest zuivere. Daarin wil Vajra zich onderscheiden en een degelijk en betrouwbaar profiel naar voren brengen. Ieder mens is op zoek naar waarheid en integriteit. Vajra Coaching wil zich garant stellen voor een eerlijke aanpak, je helpen uit te zuiveren wat jouw hoogste goed niet langer dient en je de juiste weg tonen.

Mij al eens gezien of gehoord? Dat kan!

TV Limburg (2019)

Vajra Coaching op TV Limburg

Radio Joe (2023)

Vajra Coaching Joe
Meer over mij

1. Het zal je verbazen te weten…

dat ik al 22x verhuisd ben

2. Wat me succesvol maakt:

trouw blijven aan mezelf

3. Als ik niet aan het werk ben…

vind je me terug in de natuur voor een geestverruimende wandeling

4. het beste advies dat ik je kan geven:

geef nooit op en blijf het goede zien

5. De grootste voldoening haal ik uit:

anderen sterk maken en persoonlijk zien groeien

6. Als ik geen energetisch coach was, zou ik:

vastgoedmakelaar of reisleider zijn

Ben jij er klaar voor om samen op pad te gaan naar de zelfbewuste, zelfzekere en sterke jij?