Ga zelf aan de slag

Workshops

Ontdek praktische wijsheid en hands-on tips en tricks in onze (digitale) workshops. Leer makkelijk toepasbare adviezen die direct impact hebben op je leven.

01. workshop verwijderen van negatieve invloeden

Steeds vaker krijgen mensen te maken met negatieve beïnvloeding. Er kan sprake zijn van sterke negatieve invloed die je door een opeenvolging van vreemde gebeurtenissen en tegenslagen begint op te merken.
Deze workshop biedt je praktische en effectieve technieken om je te ontdoen van negatieve energieën en invloeden die je kunnen tegenhouden in jouw persoonlijke groei en welzijn. Je leert hoe je jouw energieveld kan reinigen, beschermende grenzen kan opzetten en negatieve gedachten en emoties kan transformeren. Door middel van meditatie, visualisatie en zelfreflectie, leer je om jezelf te bevrijden van belemmerende invloeden en een positieve en ondersteunende omgeving te creëren voor jezelf en anderen.

zeg nee tegen negatieve invloeden

Wat houdt deze workshop in?

Workshop negativiteit

neem contact op

Nog vragen over
de workshops?

Wil je wat meer details of praktische informatie of heb je een specifieke vraag? Twijfel niet om even contact op te nemen. We helpen je graag verder.