Kaartlegging
in de praktijk

1 uur | 2 uur
v.a. € 80 per consult
  •  

Legging rond emoties of gevoelens

1 uur | 2 uur
v.a. € 80 per consult
  •  

Wanneer kies je voor 1 uur of 2 uur consult?

  • 1 uur
    Zit je in de knoop met jezelf, een persoon of een situatie? Heb je vragen over relaties, emoties, gevoelens, werk, … waar je graag antwoorden op hebt? Ik help je graag verder.
  • 2 uur
    Heb je vele vragen over meerdere situaties waar je graag antwoorden op hebt? Dan is een uitgebreid consult een goede keuze.

Kaartlegging in de praktijk

 80,00 160,00

Wil jij inzichten en advies die je helpen om te gaan met situaties, uitdagingen of levensvragen? Zoek je richting door begeleiding om meer duidelijkheid te krijgen over hoe je doelen te bereiken? Wil je meer kracht ervaren om positieve veranderingen in je leven aan te brengen? Zoek je bevestiging van je eigen intuïtie? Dan kan een kaartlegging of reading door ervaren medium Margaux je de nodige diepgaande uitleg bieden.

Product totaal
Opties totaal
Totaal
SKU: N/B Categorie: Tags: , , ,

Bijkomende informatie

Duur

30 minuten, 1 uur, 2 uur

Legging met Emotiekaarten in de praktijk

 80,00 160,00

Wil je meer inzicht krijgen in jouw emoties, van waar ze komen en hoe ze je leven beïnvloeden? Wil je meer helderheid krijgen over bepaalde emotionele situaties of conflicten waar je mee worstelt? Zoek jij naar een manier om jouw emoties te uiten en te verwerken, in de hoop dat dit een gevoel van opluchting en innerlijke rust zal brengen? Ben je op zoek naar begeleiding bij het omgaan met bepaalde emoties of situaties en naar manieren om constructief met jouw gevoelens om te gaan? Dan kan een kaartlegging of reading door ervaren medium Margaux diepgaande inzichten opleveren.

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Bijkomende informatie

Duur

30 minuten, 1 uur, 2 uur

Legging met Gevoelskaarten in de praktijk

 80,00 160,00

Zoek jij verheldering en inzichten over jouw gevoelens of die van anderen? Mogelijk wil je traumatische ervaringen of onverwerkte emoties aanpakken en zoek je manieren om te genezen en te groeien. Zoek je naar begeleiding bij het navigeren door moeilijke gevoelsmatige situaties en wil je een gezonde manier vinden om daar mee om te gaan? Dan kan een kaartlegging of reading met de gevoelskaarten door ervaren medium Margaux iets voor jou betekenen.

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Bijkomende informatie

Duur

30 minuten, 1 uur, 2 uur

Onze blogrubriek en weetjes zijn mogelijk een leuke inspiratiebron voor jou!

abonneer je nu

nooit meer een inspirerend nieuwtje missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date! Ontvang meteen ook het gratis e-book ‘Ontwaak je zelfbewustzijn’ met 7 concrete tips in je mailbox!